Oranjefeest Vinkel Voorop 2010
Een heerlijk Vinkels dorpsfeest voor iedereen

De jaarlijkse koninginnedag in Vinkel zal ook dit jaar weer volop bruisen van de aktiviteiten. Na het succes van de afgelopen jaren doen we er dit jaar gewoon weer een schepje bovenop en de toegang is ook deze keer wederom: GRATIS!!!!

Het oranjefestijn is voor iedereen toegankelijk! Vanaf 10.30uur tot 17.00 uur is er veel te beleven in hartje Vinkel voor jong en oud.
Wat er dan zoal te zien en te beleven is kunt u nalezen op de pagina programma. Ook dit jaar staat El Mieno's promotietour met vele Nederlandstalige pop artiesten op het programma .

Buiten deze promotietour om is er meer ingegaan activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er vele "Oud Hollandse Spelen" voor elke leeftijdscategorie. De versierde fietstocht ontbreekt dit jaar niet en ook Speelgoetd is dit jaar van de partij. Kortom: Oranjedag 2010 mag jij dit jaar niet missen!!!

  Oranjefestijn Vinkel
Foto: Druk bezochte oranjedag 2006


In samenwerking met het Oranjecomité Vinkel en de Ondernemers Vereniging Vinkel zal deze dag tot in de puntjes verzorgt gaan worden. Bij voorbaat bedanken wij bij deze alvast alle ondernemers en vrijwilligers die voor deze dag al een paar maanden in de weer zijn. Via deze website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het oranjefestijn.

Wij zien u graag terug op koninginnedag 30 april! Tot dan!

Oranjecomité - Ondernemers Vereniging Vinkel

 

Oranjefestijn Vinkel
Foto: Een aktiviteit

 
Zo werkt 't in Vinkel... ook met Oranjedag.
 
Webworks: DigiFactory Beheer website